Het verloren terrein werd echter in een wip en een zucht weer goedgemaakt. Inmiddels blijft het volstrekt onduidelijk wie of wat de prijzen bij de edelmetalen manipuleert. Op de zilvermarkt waren de prijsbewegingen zelfs nog meer uitgesproken, de zilverprijs gedraagt zich bijzonder volatiel.

Die onvoorspelbare bewegingen maakt het uiteraard bijzonder moeilijk om betrouwbare voorspellingen wat betreft de toekomstige evolutie van de prijzen voor goud en zilver te maken. Het gezond verstand zegt daarom om de edelmetalen maar even links te laten liggen, ook al proberen de hyperinflationisten de goudprijs weer naar omhoog te schreeuwen.

Het verloren terrein werd echter in een wip en een zucht weer goedgemaakt. Inmiddels blijft het volstrekt onduidelijk wie of wat de prijzen bij de edelmetalen manipuleert. Op de zilvermarkt waren de prijsbewegingen zelfs nog meer uitgesproken, de zilverprijs gedraagt zich bijzonder volatiel. Die onvoorspelbare bewegingen maakt het uiteraard bijzonder moeilijk om betrouwbare voorspellingen wat betreft de toekomstige evolutie van de prijzen voor goud en zilver te maken. Het gezond verstand zegt daarom om de edelmetalen maar even links te laten liggen, ook al proberen de hyperinflationisten de goudprijs weer naar omhoog te schreeuwen.