De resultatenrekening gaf echter een groot verschil te zien tussen Europa en de Verenigde Staten. In de VS bereikte de vraag naar Ford-wagens een recordniveau, maar in Europa werd een recordwinst gerealiseerd. Het was al het vierde kwartaal op rij dat Ford een recordwinst liet optekenen.

Koers kan naar 20 dollar wanneer Europa weer winstgevend wordt

In Europa hoopt Ford de kosten weer onder controle te krijgen, waarbij moet rekening worden gehouden dat de vraag naar wagens van Ford in Europa het laagste niveau in 20 jaar heeft bereikt.

Volgens Seeking Alpha kan de koers van Ford weer naar 20 dollar wanneer Europa opnieuw winstgevend wordt.

In Noord-Amerika steeg de winst van Ford op jaarbasis met bijna 50%, maar Europa blijft dus duidelijk het zwakke punt van de autoconstructeur.

Het blijkt voor potentiële klanten bijzonder moeilijk te zijn om kredieten op te nemen, met name de banken zijn terughoudend geworden wat het toekennen van kredieten betreft.

De resultatenrekening gaf echter een groot verschil te zien tussen Europa en de Verenigde Staten. In de VS bereikte de vraag naar Ford-wagens een recordniveau, maar in Europa werd een recordwinst gerealiseerd. Het was al het vierde kwartaal op rij dat Ford een recordwinst liet optekenen. Koers kan naar 20 dollar wanneer Europa weer winstgevend wordtIn Europa hoopt Ford de kosten weer onder controle te krijgen, waarbij moet rekening worden gehouden dat de vraag naar wagens van Ford in Europa het laagste niveau in 20 jaar heeft bereikt. Volgens Seeking Alpha kan de koers van Ford weer naar 20 dollar wanneer Europa opnieuw winstgevend wordt. In Noord-Amerika steeg de winst van Ford op jaarbasis met bijna 50%, maar Europa blijft dus duidelijk het zwakke punt van de autoconstructeur. Het blijkt voor potentiële klanten bijzonder moeilijk te zijn om kredieten op te nemen, met name de banken zijn terughoudend geworden wat het toekennen van kredieten betreft.