In de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange kostte een vat ruwe olie vanmorgen 82,82 dollar, of 13 dollarcent minder dan het slotniveau van gisteren.

In New York stond de olieprijs gisterenavond onder druk als gevolg van de publicatie van een groter dan verwachte daling van de olievoorraden vorige week in de Verenigde Staten.

Stephen Schork, president van de Schork Group, is van mening dat de olieprijs mogelijk te hoog staat, rekening gehouden met een terugval van de vraag naar olie en olieproducten.

In de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange kostte een vat ruwe olie vanmorgen 82,82 dollar, of 13 dollarcent minder dan het slotniveau van gisteren. In New York stond de olieprijs gisterenavond onder druk als gevolg van de publicatie van een groter dan verwachte daling van de olievoorraden vorige week in de Verenigde Staten. Stephen Schork, president van de Schork Group, is van mening dat de olieprijs mogelijk te hoog staat, rekening gehouden met een terugval van de vraag naar olie en olieproducten.