Ten opzichte van een week geleden is het aantal grondstoffenfutures vermeld in het kwadrant van dalende trends afgenomen en is er bodemvorming zichtbaar in de oliegerelateerde indices en termijncontracten.

De koersontwikkelingen van Natural Gas en Nymex Crude Oil zien er volgens Theodoor Gilissen Bankiers veelbelovend uit na de recente opwaartse koersuitbraken.

Het koersdoel van Natural Gas wordt ingeschat op de koersniveaus van de koers-toppen uit 2011, waardoor er uitzicht bestaat op een prijsstijging van bijna 40%.

De olieprijs heeft op basis van het driehoekpatroon de mogelijkheid door te stijgen naar $ 110 (zie top vorig jaar).

De lange termijn trend in de DJ UBS Commodity is ongewis.

De korte termijn trend van de afgelopen maanden is dalend, maar hier wordt volgens Theodoor Gilissen Bankiers nu een technisch herstel ingezet.

Ten opzichte van een week geleden is het aantal grondstoffenfutures vermeld in het kwadrant van dalende trends afgenomen en is er bodemvorming zichtbaar in de oliegerelateerde indices en termijncontracten. De koersontwikkelingen van Natural Gas en Nymex Crude Oil zien er volgens Theodoor Gilissen Bankiers veelbelovend uit na de recente opwaartse koersuitbraken. Het koersdoel van Natural Gas wordt ingeschat op de koersniveaus van de koers-toppen uit 2011, waardoor er uitzicht bestaat op een prijsstijging van bijna 40%. De olieprijs heeft op basis van het driehoekpatroon de mogelijkheid door te stijgen naar $ 110 (zie top vorig jaar). De lange termijn trend in de DJ UBS Commodity is ongewis. De korte termijn trend van de afgelopen maanden is dalend, maar hier wordt volgens Theodoor Gilissen Bankiers nu een technisch herstel ingezet.