De bid-to-cover ratio bedroeg 2,80 en dat was beter dan de 2,64 bij de vorige veiling. Indirecte bieders, waaronder buitenlandse centrale banken, namen in totaal 37,80% van het aanbod op.

Dat is weliswaar minder dan de 38,40% bij de vorige veiling, maar het geeft toch aan dat de buitenlandse interesse voor Amerikaanse staatsobligaties groot blijft.

Voor Henrik Gullberg, currency strategist bij Deutsche Bank AG in Londen, blijven die indirecte bieders een belangrijke barometer bij dergelijke veilingen.

De bid-to-cover ratio bedroeg 2,80 en dat was beter dan de 2,64 bij de vorige veiling. Indirecte bieders, waaronder buitenlandse centrale banken, namen in totaal 37,80% van het aanbod op. Dat is weliswaar minder dan de 38,40% bij de vorige veiling, maar het geeft toch aan dat de buitenlandse interesse voor Amerikaanse staatsobligaties groot blijft. Voor Henrik Gullberg, currency strategist bij Deutsche Bank AG in Londen, blijven die indirecte bieders een belangrijke barometer bij dergelijke veilingen.