Zelfs de Wall Street Journal besteedt vandaag aandacht aan de problemen om een nieuwe Belgische regering op de been te krijgen. Bart De Wever lijkt te zijn mislukt, maar de vraag is wie als volgende de ring zal durven instappen om Vlamingen en Walen samen elkaar te krijgen.

Voor de Amerikanen is het een volslagen raadsel waarom de twee landsgedeelten elkaar politiek zo sterk te lijf gaan, terwijl ze straks gezamenlijk het Belgisch elftal op het Wereldkampioenschap Voetbal zullen toejuichen. Of we al dan niet snel een regering zullen krijgen, valt nog af te wachten.

Zelfs de Wall Street Journal besteedt vandaag aandacht aan de problemen om een nieuwe Belgische regering op de been te krijgen. Bart De Wever lijkt te zijn mislukt, maar de vraag is wie als volgende de ring zal durven instappen om Vlamingen en Walen samen elkaar te krijgen. Voor de Amerikanen is het een volslagen raadsel waarom de twee landsgedeelten elkaar politiek zo sterk te lijf gaan, terwijl ze straks gezamenlijk het Belgisch elftal op het Wereldkampioenschap Voetbal zullen toejuichen. Of we al dan niet snel een regering zullen krijgen, valt nog af te wachten.