Ze zouden graag zien dat deze benoeming in bredere kringen goedkeuring krijgt. Er wordt namelijk verwacht dat Yellen nog meer dan Bernanke met gratis geld zal beginnen te zwaaien. Maar er weerklinkt ook kritiek uit een heel andere hoek, namelijk die van anti-feministen.

In een artikel verschenen op Bloomberg werd de vrees uitgesproken dat een vrouw aan het hoofd van de FED niet veel goeds belooft. Vormen vrouwen een bedreiging voor de economie van de toekomst? Sommige economen vrezen van wel, zij dreigen de klok meer dan 20 jaar terug te zetten in de tijd door vrouwen te discrimineren.

Ze zouden graag zien dat deze benoeming in bredere kringen goedkeuring krijgt. Er wordt namelijk verwacht dat Yellen nog meer dan Bernanke met gratis geld zal beginnen te zwaaien. Maar er weerklinkt ook kritiek uit een heel andere hoek, namelijk die van anti-feministen. In een artikel verschenen op Bloomberg werd de vrees uitgesproken dat een vrouw aan het hoofd van de FED niet veel goeds belooft. Vormen vrouwen een bedreiging voor de economie van de toekomst? Sommige economen vrezen van wel, zij dreigen de klok meer dan 20 jaar terug te zetten in de tijd door vrouwen te discrimineren.