Ruim een jaar geleden werd de olie- en chemieterminal vanwege veiligheidsproblemen buiten gebruik gesteld. Dit jaar werden tanks de langzaam weer in gebruik genomen.

Vopak stelt dat het beperkt heeft geprofiteerd van de lagere activiteit bij Odfjell Rotterdam. Als Odfjell zich echter een weg terug vecht met lagere prijzen en daarmee nieuwe en oude klanten voor zich wint, dan kan dit een negatief effect op de sector hebben in de regio Amsterdam-Rotterdam-Antwerpen.

Door de aanzienlijke omvang van Odfjell in de regio, kan dit een bedreiging zijn. ABN Amro heeft een neutraal advies.

Ruim een jaar geleden werd de olie- en chemieterminal vanwege veiligheidsproblemen buiten gebruik gesteld. Dit jaar werden tanks de langzaam weer in gebruik genomen. Vopak stelt dat het beperkt heeft geprofiteerd van de lagere activiteit bij Odfjell Rotterdam. Als Odfjell zich echter een weg terug vecht met lagere prijzen en daarmee nieuwe en oude klanten voor zich wint, dan kan dit een negatief effect op de sector hebben in de regio Amsterdam-Rotterdam-Antwerpen. Door de aanzienlijke omvang van Odfjell in de regio, kan dit een bedreiging zijn. ABN Amro heeft een neutraal advies.