"Helicopter Ben" kon de extreme winteromstandigheden aan de Amerikaanse Oostkust niet voorzien, waardoor de economie letterlijk en figuurlijk afkoelde zodat er vandaar geen bijkomende maatregelen nodig waren om de inflatie in het gareel te houden.

Dat werd de toenmalige Fed-Voorzitter volgens professor Stefan Duchateau natuurlijk niet ten kwade geduid. Zijn gebrek aan politiek inzicht (of zijn moed om aan politieke druk te weerstaan?) werd hem echter fataal.

De democratische regering is immers minder beducht voor een eventuele opleving van de inflatie dan voor de uitslag van de komende verkiezingen voor het Amerikaanse congres die plaatsvinden in november 2014. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

"Helicopter Ben" kon de extreme winteromstandigheden aan de Amerikaanse Oostkust niet voorzien, waardoor de economie letterlijk en figuurlijk afkoelde zodat er vandaar geen bijkomende maatregelen nodig waren om de inflatie in het gareel te houden. Dat werd de toenmalige Fed-Voorzitter volgens professor Stefan Duchateau natuurlijk niet ten kwade geduid. Zijn gebrek aan politiek inzicht (of zijn moed om aan politieke druk te weerstaan?) werd hem echter fataal. De democratische regering is immers minder beducht voor een eventuele opleving van de inflatie dan voor de uitslag van de komende verkiezingen voor het Amerikaanse congres die plaatsvinden in november 2014. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.