Vandaag maakten in ieder geval al twee banken de resultaten over het voorbije kwartaal bekend en die cijfers vielen geenszins tegen. Wells Fargo zag de kwartaalwinst met bijna 20% toenemen, de koers noteert in reactie op de cijfers bijna 2% hoger. JP Morgan Chase moet echter met iets minder winst vrede nemen.

De winst per aandeel bedroeg nochtans 1,60 dollar, of 16 dollarcent meer dan de verwachtingen van de analisten. Ook de omzet overtrof de verwachtingen. Buiten de bankensector wordt er uitgekeken naar een mogelijke hoger bod op Dell door Carl Icahn.

Vandaag maakten in ieder geval al twee banken de resultaten over het voorbije kwartaal bekend en die cijfers vielen geenszins tegen. Wells Fargo zag de kwartaalwinst met bijna 20% toenemen, de koers noteert in reactie op de cijfers bijna 2% hoger. JP Morgan Chase moet echter met iets minder winst vrede nemen. De winst per aandeel bedroeg nochtans 1,60 dollar, of 16 dollarcent meer dan de verwachtingen van de analisten. Ook de omzet overtrof de verwachtingen. Buiten de bankensector wordt er uitgekeken naar een mogelijke hoger bod op Dell door Carl Icahn.