Lowe's maakte beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend. De binnenhuisinrichter liet bovendien weten dat de markt geleidelijk aan verbetert en dat 2010 een beter jaar belooft te worden.

Het bedrijf wil voor een bedrag van $5 mrd aan eigen aandelen inkopen. In het vierde kwartaal (afgesloten op 29 januari) werd $205 mln verdiend, tegenover $162 mln tijdens dezelfde periode twaalf maanden eerder.

Per aandeel werd 14 dollarcent verdiend, tegenover een consensusverwachting van 12 dollarcent. De omzet steeg met 2% en kwam eveneens boven de verwachtingen van de analisten uit.

Lowe's maakte beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend. De binnenhuisinrichter liet bovendien weten dat de markt geleidelijk aan verbetert en dat 2010 een beter jaar belooft te worden. Het bedrijf wil voor een bedrag van $5 mrd aan eigen aandelen inkopen. In het vierde kwartaal (afgesloten op 29 januari) werd $205 mln verdiend, tegenover $162 mln tijdens dezelfde periode twaalf maanden eerder. Per aandeel werd 14 dollarcent verdiend, tegenover een consensusverwachting van 12 dollarcent. De omzet steeg met 2% en kwam eveneens boven de verwachtingen van de analisten uit.