Deze week waren er volgens ABN Amro drie zaken die de ontwikkelingen op de beurzen bepaalden: de besluiten van de Amerikaanse centrale bank (Fed), de acties van de Europese Centrale Bank (ECB), de beursgang van Alibaba en natuurlijk het referendum in Schotland.

Wat de Amerikaanse centrale bank betreft: zoals verwacht werd het ondersteuningsprogramma met wederom USD 10 miljard teruggebracht naar USD 15 miljard per maand. De FED gaf verder aan het programma te beëindigen (lees: de laatste USD 15 miljard te stoppen) als de economie en de arbeidsmarkt verder blijven verbeteren.

Deze week waren er volgens ABN Amro drie zaken die de ontwikkelingen op de beurzen bepaalden: de besluiten van de Amerikaanse centrale bank (Fed), de acties van de Europese Centrale Bank (ECB), de beursgang van Alibaba en natuurlijk het referendum in Schotland. Wat de Amerikaanse centrale bank betreft: zoals verwacht werd het ondersteuningsprogramma met wederom USD 10 miljard teruggebracht naar USD 15 miljard per maand. De FED gaf verder aan het programma te beëindigen (lees: de laatste USD 15 miljard te stoppen) als de economie en de arbeidsmarkt verder blijven verbeteren.