De financiële markten zijn volgens professor Stefan Duchateau dezer dagen vrij genereus bij het hanteren van het voordeel van de twijfel. Duchateau is anders gewend. In de voorbije jaren moest ieder goed nieuws twee keer bevestigd worden vooraleer het zich vertaalde in opwaartse koersbewegingen.

Maar tijdens de laatste dagen wordt ieder slecht nieuws gecounterd met een positieve interpretatie en dat betekent toch wel een duidelijke breuk met het verleden. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De financiële markten zijn volgens professor Stefan Duchateau dezer dagen vrij genereus bij het hanteren van het voordeel van de twijfel. Duchateau is anders gewend. In de voorbije jaren moest ieder goed nieuws twee keer bevestigd worden vooraleer het zich vertaalde in opwaartse koersbewegingen. Maar tijdens de laatste dagen wordt ieder slecht nieuws gecounterd met een positieve interpretatie en dat betekent toch wel een duidelijke breuk met het verleden. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.