De markten vergisten zich volgens professor Stefan Duchateau schromelijk: de ISM index voor de dienstensector keerde het sentiment terwijl de werkgelegenheidsrapporten zelfs op een bescheiden verbetering van de conjunctuur bleven wijzen. Meevallende cijfers dus.

Met enige tegenzin maar opgezweept door een aantal meevallers op het vlak van de bedrijfsresultaten, spurtte de beurzen dan snel terug naar (en zelfs voorbij) hun eerdere recordniveau. Naar de smaak van Duchateau overigens volledig terecht, al moet hieraan onmiddellijk worden toegevoegd dat vooral in Europa de lakmoestest voor de beurswaarderingen nog zal moeten volgen wanneer de vooruitzichten van de bedrijfsresultaten voor 2015 concretere vorm zullen krijgen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De markten vergisten zich volgens professor Stefan Duchateau schromelijk: de ISM index voor de dienstensector keerde het sentiment terwijl de werkgelegenheidsrapporten zelfs op een bescheiden verbetering van de conjunctuur bleven wijzen. Meevallende cijfers dus. Met enige tegenzin maar opgezweept door een aantal meevallers op het vlak van de bedrijfsresultaten, spurtte de beurzen dan snel terug naar (en zelfs voorbij) hun eerdere recordniveau. Naar de smaak van Duchateau overigens volledig terecht, al moet hieraan onmiddellijk worden toegevoegd dat vooral in Europa de lakmoestest voor de beurswaarderingen nog zal moeten volgen wanneer de vooruitzichten van de bedrijfsresultaten voor 2015 concretere vorm zullen krijgen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.