In de Verenigde Staten woedt momenteel een heuse discussie over het al dan niet voorkomen van zeepbellen. Volgens Janet Yellen, de vrouw die op 31 januari Ben Bernanke zal opvolgen aan het hoofd van de Amerikaanse centrale bank, is er van zeepbellen nergens sprake.

Voormalig auteur en ambtenaar David Stockman is er anderzijds van overtuigd dat er overal zeepbellen zijn gevormd en dat de situatie op de financiële markten daardoor erg gevaarlijk is geworden. Volgens Stockman is dat de schuld van de FED, vandaar dus dat Yellen het woord 'zeepbellen' niet wil horen.

In de Verenigde Staten woedt momenteel een heuse discussie over het al dan niet voorkomen van zeepbellen. Volgens Janet Yellen, de vrouw die op 31 januari Ben Bernanke zal opvolgen aan het hoofd van de Amerikaanse centrale bank, is er van zeepbellen nergens sprake. Voormalig auteur en ambtenaar David Stockman is er anderzijds van overtuigd dat er overal zeepbellen zijn gevormd en dat de situatie op de financiële markten daardoor erg gevaarlijk is geworden. Volgens Stockman is dat de schuld van de FED, vandaar dus dat Yellen het woord 'zeepbellen' niet wil horen.