De doelstelling van de Amerikaanse centrale bank is volgens professor Stefan Duchateau intussen voor iedereen zonneklaar: De democratische partij moet -kost wat kost- de tussentijdse verkiezingen van november 2014 winnen om Obama nog een laatste kans te bieden om enkele van zijn torenhoge beloften van destijds te kunnen realiseren.

Het beleid van de republikeinse partij (in de meerderheid in één van de kamers) was bewust blokkerend op ieder punt dat op een overwinning van het Obama-beleid kon lijken. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De doelstelling van de Amerikaanse centrale bank is volgens professor Stefan Duchateau intussen voor iedereen zonneklaar: De democratische partij moet -kost wat kost- de tussentijdse verkiezingen van november 2014 winnen om Obama nog een laatste kans te bieden om enkele van zijn torenhoge beloften van destijds te kunnen realiseren. Het beleid van de republikeinse partij (in de meerderheid in één van de kamers) was bewust blokkerend op ieder punt dat op een overwinning van het Obama-beleid kon lijken. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.