De beurzen van de groeilanden krabbelen volgens professor Stefan Duchateau langzaam overeind maar hebben nog een moeilijke opwaartse weg af te leggen, ondermeer omwille van de groeivertraging van de grote rode reus, die in het verleden steeds de gangmaker is geweest voor de volgehouden groeispurt van de Zuidoost Aziatische regio.

Volledig wegblijven uit deze zone is echter niet verantwoord, enerzijds gelet op hun relatieve gewicht in de wereldindex van aandelen maar anderzijds vooral omdat er volgens Duchateau toch ook enkele licht positieve signalen kunnen worden opgevangen. Telkens betreft dit maar bescheiden lichtpuntjes aan het einde van de tunnel, maar toch voldoende om de sterk onderwogen posities zeer voorzichtig opwaarts bij te stellen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De beurzen van de groeilanden krabbelen volgens professor Stefan Duchateau langzaam overeind maar hebben nog een moeilijke opwaartse weg af te leggen, ondermeer omwille van de groeivertraging van de grote rode reus, die in het verleden steeds de gangmaker is geweest voor de volgehouden groeispurt van de Zuidoost Aziatische regio. Volledig wegblijven uit deze zone is echter niet verantwoord, enerzijds gelet op hun relatieve gewicht in de wereldindex van aandelen maar anderzijds vooral omdat er volgens Duchateau toch ook enkele licht positieve signalen kunnen worden opgevangen. Telkens betreft dit maar bescheiden lichtpuntjes aan het einde van de tunnel, maar toch voldoende om de sterk onderwogen posities zeer voorzichtig opwaarts bij te stellen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.