Van Wall Street komen vandaag geen impulsen. De Amerikanen krijgen via een verlengd weekend de kans om de gisteren gepubliceerde tegenvallende werkloosheidscijfers te verteren.

Voor de Europese beleggers worden vandaag de cijfers voor de kleinhandelsverkopen in mei belangrijk, evenals de index van de aankoopmanagers in de dienstensector.

Op basis van de gisteren bekendgemaakte werkloosheidscijfers voor de eurozone kan berekend worden dat er tot dusver sinds mei 2008 3,40 miljoen jobs verloren gingen en dat de werkloosheidsgraad is gestegen tot 9,50%. In de Verenigde Staten gingen tot dusver buiten de landbouwsector 6,50 miljoen jobs verloren.

Van Wall Street komen vandaag geen impulsen. De Amerikanen krijgen via een verlengd weekend de kans om de gisteren gepubliceerde tegenvallende werkloosheidscijfers te verteren. Voor de Europese beleggers worden vandaag de cijfers voor de kleinhandelsverkopen in mei belangrijk, evenals de index van de aankoopmanagers in de dienstensector. Op basis van de gisteren bekendgemaakte werkloosheidscijfers voor de eurozone kan berekend worden dat er tot dusver sinds mei 2008 3,40 miljoen jobs verloren gingen en dat de werkloosheidsgraad is gestegen tot 9,50%. In de Verenigde Staten gingen tot dusver buiten de landbouwsector 6,50 miljoen jobs verloren.