De lange termijn trends blijven positief en de kans is groot dat er nog heel wat geld vanuit cash (en obligaties) naar de aandelenmarkten vloeit. Eens die trend terug op gang komt kunnen ook de rentes (die mogelijk op korte termijn verder kunnen dalen omwille van de meer onzekere marktomstandigheden) weer gaan stijgen.

De Europese beurzen noteren inmiddels in het rood, met verliezen die voor de belangrijkste indices ongeveer een half procent bedragen. ThromboGenics is eens te meer de sterkste daler binnen de index, maar ook de voorzichtige guidance die gisterenavond werd gegeven weegt op de koers van Colruyt.

De lange termijn trends blijven positief en de kans is groot dat er nog heel wat geld vanuit cash (en obligaties) naar de aandelenmarkten vloeit. Eens die trend terug op gang komt kunnen ook de rentes (die mogelijk op korte termijn verder kunnen dalen omwille van de meer onzekere marktomstandigheden) weer gaan stijgen. De Europese beurzen noteren inmiddels in het rood, met verliezen die voor de belangrijkste indices ongeveer een half procent bedragen. ThromboGenics is eens te meer de sterkste daler binnen de index, maar ook de voorzichtige guidance die gisterenavond werd gegeven weegt op de koers van Colruyt.