De Stoxx Europe 600 index opende eveneens zowat driekwart procent lager. De Franse distributieketen kondigde vanmorgen een reorganisatieplan aan dat die niet zo goed werd onthaald. De koers noteert ruim 2% lager.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van ruim driekwart procent. Voorlopig kan de index de verloren plaats boven de kaap van 2700 niet terugwinnen. UCB noteert op de cijfers bijna 1% lager, wat te maken heeft met de voorzichtige prognoses.

De Stoxx Europe 600 index opende eveneens zowat driekwart procent lager. De Franse distributieketen kondigde vanmorgen een reorganisatieplan aan dat die niet zo goed werd onthaald. De koers noteert ruim 2% lager. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van ruim driekwart procent. Voorlopig kan de index de verloren plaats boven de kaap van 2700 niet terugwinnen. UCB noteert op de cijfers bijna 1% lager, wat te maken heeft met de voorzichtige prognoses.