Aan met macro-economisch front was er goed nieuws, de kleinhandelsverkopen in de Verenigde Staten zijn in april onverwacht gestegen, waarbij de gezinnen meer auto's, bouwmateriaal en andere goederen kochten. Daarmee wordt bevestigd dat de onderliggende economie weer aantrekt.

Het Commerce Department kondigde aan dat de kleinhandelsverkopen met 0,10% zijn gestegen, na een herziene daling met 0,50% in maart. De aprilcijfers waren beter dan verwacht, want de analisten hadden gerekend op een daling van de verkopen met 0,30%.

Aan met macro-economisch front was er goed nieuws, de kleinhandelsverkopen in de Verenigde Staten zijn in april onverwacht gestegen, waarbij de gezinnen meer auto's, bouwmateriaal en andere goederen kochten. Daarmee wordt bevestigd dat de onderliggende economie weer aantrekt. Het Commerce Department kondigde aan dat de kleinhandelsverkopen met 0,10% zijn gestegen, na een herziene daling met 0,50% in maart. De aprilcijfers waren beter dan verwacht, want de analisten hadden gerekend op een daling van de verkopen met 0,30%.