Cisco Systems maakte gisterenavond als één van de achterblijvers de kwartaalcijfers bekend. Die werden niet zo goed onthaald, de koers noteert in de cijfers zowat 2,50% lager. De router van internet kondigde aan dat er opnieuw 6000 jobs geschrapt worden.

Daarmee geeft het bedrijf een verlengstuk aan een oude traditie, in de afgelopen vijf jaar verdwenen zowat 20.000 jobs. Een woordvoerder van Cisco Systems verklaarde dat het bedrijf tijdig moet reageren om wijzigingen die zich voordoen in de technologiesector, de evoluties staan daar niet stil.

Cisco Systems maakte gisterenavond als één van de achterblijvers de kwartaalcijfers bekend. Die werden niet zo goed onthaald, de koers noteert in de cijfers zowat 2,50% lager. De router van internet kondigde aan dat er opnieuw 6000 jobs geschrapt worden. Daarmee geeft het bedrijf een verlengstuk aan een oude traditie, in de afgelopen vijf jaar verdwenen zowat 20.000 jobs. Een woordvoerder van Cisco Systems verklaarde dat het bedrijf tijdig moet reageren om wijzigingen die zich voordoen in de technologiesector, de evoluties staan daar niet stil.