Toch zijn er nog altijd uitdagingen waar de beleggers mee geconfronteerd worden. Zo'n uitdaging bestaat uit het oplopende aantal studentenkredieten die niet worden terugbetaal. Veel Amerikanen sluiten een lening af om hun universitaire studies te financieren.

In het verleden vonden ze na afloop van die studies makkelijk een baan. Dat is nu echter niet langer het geval. Volgens David Stevens van de Mortgage Bankers Association dreigen de problemen met de studentenkredieten het herstel van de vastgoedmarkt af te remmen.

Toch zijn er nog altijd uitdagingen waar de beleggers mee geconfronteerd worden. Zo'n uitdaging bestaat uit het oplopende aantal studentenkredieten die niet worden terugbetaal. Veel Amerikanen sluiten een lening af om hun universitaire studies te financieren. In het verleden vonden ze na afloop van die studies makkelijk een baan. Dat is nu echter niet langer het geval. Volgens David Stevens van de Mortgage Bankers Association dreigen de problemen met de studentenkredieten het herstel van de vastgoedmarkt af te remmen.