De onzekerheid rond China houdt de financiële markten in een ijzeren wurggreep. Het zal duidelijk zijn dat de huidige situatie niet te lang mag blijven duren, zoniet zal het sentiment bewolkt blijven. De beleggers hebben in de huidige omstandigheden meer dan ooit behoefte aan duidelijkheid.

Vanmiddag kwam er goed nieuws van de Amerikaanse vastgoedsector, waar het herstel zich nog steeds lijkt door te zetten. De verkopen van nieuwe huizen zijn gestegen tot een nieuwe piek voor de afgelopen vijf jaar, terwijl ook de prijzen de opgaande trend vasthouden.

De onzekerheid rond China houdt de financiële markten in een ijzeren wurggreep. Het zal duidelijk zijn dat de huidige situatie niet te lang mag blijven duren, zoniet zal het sentiment bewolkt blijven. De beleggers hebben in de huidige omstandigheden meer dan ooit behoefte aan duidelijkheid. Vanmiddag kwam er goed nieuws van de Amerikaanse vastgoedsector, waar het herstel zich nog steeds lijkt door te zetten. De verkopen van nieuwe huizen zijn gestegen tot een nieuwe piek voor de afgelopen vijf jaar, terwijl ook de prijzen de opgaande trend vasthouden.