Telenet kondige vanmorgen aan dat het een overeenkomst heeft bereikt met de aandeelhouders van De Vijver Media om ervoor te zorgen dat de Vlaamse kijker kan blijven genieten van het grote aantal Vlaamse kwaliteitsprogramma's die VIER en VIJF brengen.

Telenet neemt een participatie van 50% in De Vijver Media via een overname van Sanoma's aandeel voor 26 miljoen euro en een additionele cash investering in het bedrijf van 32 miljoen euro. Nog even vermelden dat Humo niet in de deal is opgenomen, voor dit blad wordt een aparte oplossing gezocht.

Telenet kondige vanmorgen aan dat het een overeenkomst heeft bereikt met de aandeelhouders van De Vijver Media om ervoor te zorgen dat de Vlaamse kijker kan blijven genieten van het grote aantal Vlaamse kwaliteitsprogramma's die VIER en VIJF brengen. Telenet neemt een participatie van 50% in De Vijver Media via een overname van Sanoma's aandeel voor 26 miljoen euro en een additionele cash investering in het bedrijf van 32 miljoen euro. Nog even vermelden dat Humo niet in de deal is opgenomen, voor dit blad wordt een aparte oplossing gezocht.