Op de Aziatische beurzen was er in de afgelopen dagen nogal wat beweging, waarbij het herstel van de Shanghai Composite Index opvalt. De Chinese beurs heeft blijkbaar een bodem bereikt en vanaf die bodem kan het herstel zich verder doorzetten. De beleggers hebben opnieuw meer vertrouwen gekregen in de Chinese economie.

Anderzijds sloot ook de Japanse beurs vanmorgen hoger, hoewel de macro-economische indicatoren in het land van de rijzende zon niet onmiddellijk koersondersteunend werken. Vanmorgen werd bekend dat de bestellingen voor nieuwe machines zijn gedaald.

Op de Aziatische beurzen was er in de afgelopen dagen nogal wat beweging, waarbij het herstel van de Shanghai Composite Index opvalt. De Chinese beurs heeft blijkbaar een bodem bereikt en vanaf die bodem kan het herstel zich verder doorzetten. De beleggers hebben opnieuw meer vertrouwen gekregen in de Chinese economie. Anderzijds sloot ook de Japanse beurs vanmorgen hoger, hoewel de macro-economische indicatoren in het land van de rijzende zon niet onmiddellijk koersondersteunend werken. Vanmorgen werd bekend dat de bestellingen voor nieuwe machines zijn gedaald.