Euro klampt aan boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro licht lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3536 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,604%, of ruim driekwart procent meer dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs licht lager, olieprijs trekt wat aan

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1273 dollar betaald, of fracties van een kwart procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 107 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro klampt aan boven 1,35 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro licht lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3536 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,604%, of ruim driekwart procent meer dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs licht lager, olieprijs trekt wat aan Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1273 dollar betaald, of fracties van een kwart procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 107 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.