Euro stoot door richting 1,30 dollar

Op de valutamarkten kon de euro zich goed handhaven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3004 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,732%, of bijna 2% meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goud houdt stand, olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1574 dollar betaald, of iets minder als het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93,50 dollar betaald of ruim driekwart procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro stoot door richting 1,30 dollar Op de valutamarkten kon de euro zich goed handhaven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3004 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,732%, of bijna 2% meer dan het slotniveau van vrijdag. Goud houdt stand, olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1574 dollar betaald, of iets minder als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93,50 dollar betaald of ruim driekwart procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.