Euro stoot door richting 1,295 dollar

Op de valutamarkten kon de euro op wonderbaarlijke wijze herpakken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2936 dollar betaald, of ongeveer een driekwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,759%, of bijna 3% minder dan het slotniveau van woensdag.

Goud houdt stand, olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1554 dollar betaald, of ongeveer evenveel als het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93,50 dollar betaald of ruim procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro stoot door richting 1,295 dollar Op de valutamarkten kon de euro op wonderbaarlijke wijze herpakken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2936 dollar betaald, of ongeveer een driekwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,759%, of bijna 3% minder dan het slotniveau van woensdag. Goud houdt stand, olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1554 dollar betaald, of ongeveer evenveel als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93,50 dollar betaald of ruim procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.