De toonaangevende aandelenbeurzen vertoonden de afgelopen week volgens ABN Amro een weinig voorspelbaar beeld. In Europa waren de koersbewegingen verschillend en was er vooral bezorgdheid over de situatie in en de vooruitzichten voor China.

In Europa overheerst de vrees voor een terugval in de economische groei in de opkomende landen, vooral in China. De Europese aandelenbeurzen vertoonden een verschillende ontwikkeling met per saldo stijgingen in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en dalingen in Duitsland en Nederland.

De toonaangevende aandelenbeurzen vertoonden de afgelopen week volgens ABN Amro een weinig voorspelbaar beeld. In Europa waren de koersbewegingen verschillend en was er vooral bezorgdheid over de situatie in en de vooruitzichten voor China. In Europa overheerst de vrees voor een terugval in de economische groei in de opkomende landen, vooral in China. De Europese aandelenbeurzen vertoonden een verschillende ontwikkeling met per saldo stijgingen in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en dalingen in Duitsland en Nederland.