De Euro Stoxx 50 kon een winst van ongeveer een kwart procent vasthouden, de BEL 20 kan een winst van een half procent toevoegen aan het slotniveau van gisteren.

Ioan Smith van Knight Capital Group was positief over de verklaring die FED-voorzitter Ben Bernanke heeft afgelegd. De Amerikaanse centrale bank vindt het nog te vroeg om de ondersteunende maatregelen terug te trekken, de FED zal dus obligaties blijven inkopen.

Een opvallende stijger was de Duitse distributieketen, die een winst van ongeveer 10% liet optekenen. Aanleiding van deze koerssprong was een adviesverhoging door Morgan Stanley. De Amerikaanse zakenbank zette het aandeel voor het eerst in een decennium op de kooplijst.

De Euro Stoxx 50 kon een winst van ongeveer een kwart procent vasthouden, de BEL 20 kan een winst van een half procent toevoegen aan het slotniveau van gisteren. Ioan Smith van Knight Capital Group was positief over de verklaring die FED-voorzitter Ben Bernanke heeft afgelegd. De Amerikaanse centrale bank vindt het nog te vroeg om de ondersteunende maatregelen terug te trekken, de FED zal dus obligaties blijven inkopen. Een opvallende stijger was de Duitse distributieketen, die een winst van ongeveer 10% liet optekenen. Aanleiding van deze koerssprong was een adviesverhoging door Morgan Stanley. De Amerikaanse zakenbank zette het aandeel voor het eerst in een decennium op de kooplijst.