In de Verenigde Staten wordt vandaag vanwege Memorial Day niet gehandeld, zodat vanuit die hoek geen impulsen moeten worden verwacht.

Op de valutamarkten houdt de euro goed stand en dit ondanks enkele recent verschenen rapporten die zeer positief waren voor de Amerikaanse dollar.

Bij de Spaanse en Italiaanse staatsobligaties, die vorige week klappen hadden gekregen, vond een voorzichtig herstel plaats. Allan von Mehren van Danske Bank is van mening dat de trend voor de rente neerwaarts gericht blijft. De fondsbeheerders zoeken anderzijds rendement en komen dus toch weer terecht bij de perifere obligaties.

In de Verenigde Staten wordt vandaag vanwege Memorial Day niet gehandeld, zodat vanuit die hoek geen impulsen moeten worden verwacht. Op de valutamarkten houdt de euro goed stand en dit ondanks enkele recent verschenen rapporten die zeer positief waren voor de Amerikaanse dollar. Bij de Spaanse en Italiaanse staatsobligaties, die vorige week klappen hadden gekregen, vond een voorzichtig herstel plaats. Allan von Mehren van Danske Bank is van mening dat de trend voor de rente neerwaarts gericht blijft. De fondsbeheerders zoeken anderzijds rendement en komen dus toch weer terecht bij de perifere obligaties.