De groei in de eurozone zal in 2011 futloos blijven en Duitsland, dat ernaar streeft om tegen 2016 zijn budget weer in evenwicht te brengen, zal deflatoire druk op zijn buren blijven uitoefenen.

Tegen die achtergrond, en omdat de ECB geen monetaire maatregelen neemt in de trant als in de VS is gebeurd, handhaven de analisten van Carmignac een voorzichtige positie in de zone, ook in aandelen, ondanks de relatief lage waarderingen en de uitgesproken achterstand in de prestaties van bepaalde

markten in een sterk volatiele context.

De fondsbeheerder blijft de voorkeur geven aan bedrijven die van de sterkere groei in de VS of de opkomende landen profiteren.

De groei in de eurozone zal in 2011 futloos blijven en Duitsland, dat ernaar streeft om tegen 2016 zijn budget weer in evenwicht te brengen, zal deflatoire druk op zijn buren blijven uitoefenen. Tegen die achtergrond, en omdat de ECB geen monetaire maatregelen neemt in de trant als in de VS is gebeurd, handhaven de analisten van Carmignac een voorzichtige positie in de zone, ook in aandelen, ondanks de relatief lage waarderingen en de uitgesproken achterstand in de prestaties van bepaalde markten in een sterk volatiele context. De fondsbeheerder blijft de voorkeur geven aan bedrijven die van de sterkere groei in de VS of de opkomende landen profiteren.