"Sinds begin dit jaar presteren vastgoedaandelen duidelijk beter dan aandelen " aldus Patrick Moonen, Senior Strateeg bij ING IM:

"De sterke prestaties van vastgoed zijn voor ons geen verrassing. Het klimaat is de afgelopen maanden immers aanzienlijk verbeterd. Een aantrekkende economische groei, die wordt gekenmerkt door stijgende vastgoedprijzen en een toenemend aantal transacties, is gekoppeld aan relatief stabiele of zelfs dalende rentes op obligaties."

Daarnaast leveren ook de waarderingen een bijdrage, omdat vastgoed ook een extra rendement biedt in vergelijking met obligaties.

"Sinds begin dit jaar presteren vastgoedaandelen duidelijk beter dan aandelen " aldus Patrick Moonen, Senior Strateeg bij ING IM: "De sterke prestaties van vastgoed zijn voor ons geen verrassing. Het klimaat is de afgelopen maanden immers aanzienlijk verbeterd. Een aantrekkende economische groei, die wordt gekenmerkt door stijgende vastgoedprijzen en een toenemend aantal transacties, is gekoppeld aan relatief stabiele of zelfs dalende rentes op obligaties." Daarnaast leveren ook de waarderingen een bijdrage, omdat vastgoed ook een extra rendement biedt in vergelijking met obligaties.