Uit de omzetverwachtingen van de analisten blijkt namelijk dat de groei in de tweede helft van dit jaar zal vertragen, waarbij de op komst zijnde resultaten over het tweede kwartaal al niet veel zullen voorstellen. Gemiddeld wordt een top line groei met nog 1,10% verwacht.

Zonder rekening te houden met de financials bedraagt die groei slechts 0,70%. Om de winstmarges te laten groeien, moeten de omzetten met 3 tot 4% stijgen. Volgens de analisten op Wall Street zal dat in geen geval gebeuren voor 2014, hoewel het ook dan nog niet zeker is.

Uit de omzetverwachtingen van de analisten blijkt namelijk dat de groei in de tweede helft van dit jaar zal vertragen, waarbij de op komst zijnde resultaten over het tweede kwartaal al niet veel zullen voorstellen. Gemiddeld wordt een top line groei met nog 1,10% verwacht. Zonder rekening te houden met de financials bedraagt die groei slechts 0,70%. Om de winstmarges te laten groeien, moeten de omzetten met 3 tot 4% stijgen. Volgens de analisten op Wall Street zal dat in geen geval gebeuren voor 2014, hoewel het ook dan nog niet zeker is.