Dat blijkt onder andere uit het feit dat de analisten in de loop van het kwartaal hun vooruitzichten niet of nauwelijks naar beneden herzien hebben. Normaal zijn analisten positiever bij het begin van een nieuw kwartaal dan aan het einde ervan, maar ditmaal was dat dus niet het geval.

Standard and Poor's rekent voor de bedrijven die deel uitmaken van de S&P 500 op een winst per aandeel van 29,40 dollar. Dat zou niet alleen een nieuw record betekenen, maar ook maar liefst 12% meer dan tijdens dezelfde periode van vorig jaar. Juvyns sluit niet uit dat de beurs van Wall Street in de komende dagen zal anticiperen op meevallende cijfers.

Dat blijkt onder andere uit het feit dat de analisten in de loop van het kwartaal hun vooruitzichten niet of nauwelijks naar beneden herzien hebben. Normaal zijn analisten positiever bij het begin van een nieuw kwartaal dan aan het einde ervan, maar ditmaal was dat dus niet het geval. Standard and Poor's rekent voor de bedrijven die deel uitmaken van de S&P 500 op een winst per aandeel van 29,40 dollar. Dat zou niet alleen een nieuw record betekenen, maar ook maar liefst 12% meer dan tijdens dezelfde periode van vorig jaar. Juvyns sluit niet uit dat de beurs van Wall Street in de komende dagen zal anticiperen op meevallende cijfers.