Bovendien verwacht Bocimar dat de voorspelde groei in het wereldzeevervoer van voornamelijk ijzererts zich in 2014 en 2015 zal doorzetten en een positief effect op de drogebulkmarkten zal hebben.

De verwachte groei van het wereldzeevervoer voor de overige goederen is goed nieuws voor het handysizesegment. De globale handysizevloot zal - in de loop van de komende twee jaren - namelijk nauwelijks toenemen.

Bocimar is in beide segmenten - gezien zijn spotexposure - uitstekend geplaatst om volop voordeel te nemen van een verbetering van de vrachten.

Bovendien verwacht Bocimar dat de voorspelde groei in het wereldzeevervoer van voornamelijk ijzererts zich in 2014 en 2015 zal doorzetten en een positief effect op de drogebulkmarkten zal hebben. De verwachte groei van het wereldzeevervoer voor de overige goederen is goed nieuws voor het handysizesegment. De globale handysizevloot zal - in de loop van de komende twee jaren - namelijk nauwelijks toenemen. Bocimar is in beide segmenten - gezien zijn spotexposure - uitstekend geplaatst om volop voordeel te nemen van een verbetering van de vrachten.