In vergelijking met andere uitzenders lijkt het risico bij Yacht onder controle. Toch zijn consultants terughoudend met een aannemen van meer mensen. Verder doet Randstad Professional het goed in Nederland. De divisie verloor wel marktaandeel in het eerste kwartaal van 2014.

Dit is vooral te danken aan de vergelijking met het eerste kwartaal van 2013. In dat kwartaal waren de prestaties namelijk erg sterk. De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich vooral gericht op grote bedrijven. Recent is de nadruk meer gelegd op het midden- en kleinbedrijf.

In vergelijking met andere uitzenders lijkt het risico bij Yacht onder controle. Toch zijn consultants terughoudend met een aannemen van meer mensen. Verder doet Randstad Professional het goed in Nederland. De divisie verloor wel marktaandeel in het eerste kwartaal van 2014. Dit is vooral te danken aan de vergelijking met het eerste kwartaal van 2013. In dat kwartaal waren de prestaties namelijk erg sterk. De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich vooral gericht op grote bedrijven. Recent is de nadruk meer gelegd op het midden- en kleinbedrijf.