Voor de genoteerde aandelenportefeuille blijven een aantal factoren positief, maar de gemiddelde waarderingen zijn hoger dan een jaar geleden en de performance van 2012 zal moeilijk te herhalen zijn.

Voor de niet genoteerde portefeuille kunnen de perspectieven op exits verbeteren, indien het sentiment op de kapitaalmarkten verder positief evolueert.

Tot slot is het belangrijk aan te halen dat de overgedragen verliezen van Quest for Growth in 2012 zijn teruggedrongen tot 3,6 miljoen euro, ten opzichte van ongeveer 19 miljoen euro een jaar eerder.

Hierdoor neemt volgens de privak de mogelijkheid op het uitbetalen van het dividend toe, op voorwaarde dat de resultaten verder positief blijven evolueren.

Voor de genoteerde aandelenportefeuille blijven een aantal factoren positief, maar de gemiddelde waarderingen zijn hoger dan een jaar geleden en de performance van 2012 zal moeilijk te herhalen zijn. Voor de niet genoteerde portefeuille kunnen de perspectieven op exits verbeteren, indien het sentiment op de kapitaalmarkten verder positief evolueert. Tot slot is het belangrijk aan te halen dat de overgedragen verliezen van Quest for Growth in 2012 zijn teruggedrongen tot 3,6 miljoen euro, ten opzichte van ongeveer 19 miljoen euro een jaar eerder. Hierdoor neemt volgens de privak de mogelijkheid op het uitbetalen van het dividend toe, op voorwaarde dat de resultaten verder positief blijven evolueren.