In China zijn voorspellende indicatoren als de industriële bedrijvigheid, de industriële productie en de kredietverlening in de afgelopen drie maanden gestegen.

Bovendien verwachten de economen van Carmignac dat de communistische partij in november op haar achttiende congres belangrijke hervormingen zal aankondigen die een positieve bijdrage zullen leveren aan de economische vooruitzichten op lange termijn.

In het algemeen ebben de spanningen rond de opkomende landen weg, maar de dreigende vermindering van de monetaire steunmaatregelen in de VS verslechtert de investeringsvooruitzichten in landen met een tekort op de lopende rekening.

In China zijn voorspellende indicatoren als de industriële bedrijvigheid, de industriële productie en de kredietverlening in de afgelopen drie maanden gestegen. Bovendien verwachten de economen van Carmignac dat de communistische partij in november op haar achttiende congres belangrijke hervormingen zal aankondigen die een positieve bijdrage zullen leveren aan de economische vooruitzichten op lange termijn. In het algemeen ebben de spanningen rond de opkomende landen weg, maar de dreigende vermindering van de monetaire steunmaatregelen in de VS verslechtert de investeringsvooruitzichten in landen met een tekort op de lopende rekening.