LNG : De LNG-vloot zal op basis van de onderliggende langetermijn bevrachtingsovereenkomsten verder presteren. De bouw van de CARIBBEAN FLNG barge verloopt zoals gepland. EXMAR zal in joint - venture met PACIFIC RUBIALES in het tweede kwartaal 2014 starten met de bouw van een hervergassingsbarge met een voorziene oplevering tegen eind 2015. De onderhandelingen voor tewerkstelling van deze barge worden

verdergezet.

OFFSHORE : De offshore divisie zal met de accommodatie barges OTTO 5, KISSAMA en NUNCE volgens haar langetermijn contracten blijven presteren. Voor de productie van de OPTI-EX® ontvangt EXMAR een "tariff fee"; verwacht wordt dat dit nog het volledige jaar 2014 zal voortduren.

LPG : Het merendeel van de LPG-vloot heeft sinds begin 2013 bijgedragen tot de joint-venture met TEEKAY LNG (ticker: TGP) en zal van een stabiele, gediversifieerde contractportfolio blijven genieten. Het eerste nieuwbouwship (WAASMUNSTER - 38.000m³) zal einde maart aan de joint venture EXMAR LPG geleverd worden; in de loop van 2014 zullen nog twee nieuwbouwschepen van het Midsize type geleverd worden.

LNG : De LNG-vloot zal op basis van de onderliggende langetermijn bevrachtingsovereenkomsten verder presteren. De bouw van de CARIBBEAN FLNG barge verloopt zoals gepland. EXMAR zal in joint - venture met PACIFIC RUBIALES in het tweede kwartaal 2014 starten met de bouw van een hervergassingsbarge met een voorziene oplevering tegen eind 2015. De onderhandelingen voor tewerkstelling van deze barge worden verdergezet. OFFSHORE : De offshore divisie zal met de accommodatie barges OTTO 5, KISSAMA en NUNCE volgens haar langetermijn contracten blijven presteren. Voor de productie van de OPTI-EX® ontvangt EXMAR een "tariff fee"; verwacht wordt dat dit nog het volledige jaar 2014 zal voortduren. LPG : Het merendeel van de LPG-vloot heeft sinds begin 2013 bijgedragen tot de joint-venture met TEEKAY LNG (ticker: TGP) en zal van een stabiele, gediversifieerde contractportfolio blijven genieten. Het eerste nieuwbouwship (WAASMUNSTER - 38.000m³) zal einde maart aan de joint venture EXMAR LPG geleverd worden; in de loop van 2014 zullen nog twee nieuwbouwschepen van het Midsize type geleverd worden.