Na de goedkeuring van de verkoop door de Europese Commissie op bepaalde voorwaarden afgelopen maand zijn partijen tot de conclusie gekomen dat verkoop op basis van de gestelde voorwaarden niet mogelijk was.

DSM Special Products heeft een jaarlijkse omzet van Eur 100mln met 130 werknemers en produceert voedingsingrediënten en ingrediënten voor diervoeding.

In het kader van de langjarige strategische uitgangspunten blijft Special Products voor DSM op de verkooplijst. De rating voor DSM bij Theodoor Gilissen Bankiers is Buy op basis van de positieve verwachtingen voor de lange termijn.

Na de goedkeuring van de verkoop door de Europese Commissie op bepaalde voorwaarden afgelopen maand zijn partijen tot de conclusie gekomen dat verkoop op basis van de gestelde voorwaarden niet mogelijk was. DSM Special Products heeft een jaarlijkse omzet van Eur 100mln met 130 werknemers en produceert voedingsingrediënten en ingrediënten voor diervoeding. In het kader van de langjarige strategische uitgangspunten blijft Special Products voor DSM op de verkooplijst. De rating voor DSM bij Theodoor Gilissen Bankiers is Buy op basis van de positieve verwachtingen voor de lange termijn.