De omzet kwam uit op 110,91 miljoen euro, per aandeel werd over de verslagperiode 1,06 euro verdiend. De omzet was iets zwakker dan verwacht, de winst per aandeel kwam hoger dan verwacht uit.

Bocimar droeg voor het eerste semester van 2009 voor 65 miljoen EUR bij aan het geconsolideerd resultaat (2008: 140 miljoen EUR).

Tijdens het eerste semester was de uitgesproken volatiliteit kenmerkend voor de markten voor het vervoer van droge bulk. Zo bedroeg het gemiddeld spotmarkttarief bij de aanvang van het jaar amper 8.700 USD/dag terwijl dit einde juni opgelopen was tot ruim 82.000 USD/dag.

De vooruitzichten voor de rest van het jaar blijven goed. Bocimar en ASL Aviation zullen verder blijven genieten van de voordelen van hun contractenportefeuilles.

De omzet kwam uit op 110,91 miljoen euro, per aandeel werd over de verslagperiode 1,06 euro verdiend. De omzet was iets zwakker dan verwacht, de winst per aandeel kwam hoger dan verwacht uit. Bocimar droeg voor het eerste semester van 2009 voor 65 miljoen EUR bij aan het geconsolideerd resultaat (2008: 140 miljoen EUR).Tijdens het eerste semester was de uitgesproken volatiliteit kenmerkend voor de markten voor het vervoer van droge bulk. Zo bedroeg het gemiddeld spotmarkttarief bij de aanvang van het jaar amper 8.700 USD/dag terwijl dit einde juni opgelopen was tot ruim 82.000 USD/dag.De vooruitzichten voor de rest van het jaar blijven goed. Bocimar en ASL Aviation zullen verder blijven genieten van de voordelen van hun contractenportefeuilles.