Maandag heeft Alcoa het seizoen van de Amerikaanse bedrijfsresultaten op gang geschoten, het is nu wachten op de volgende cijfers. Vrijdag is het de beurt aan de banken JP Morgan Chase en Wells Fargo om met cijfers te komen, vanaf volgende week komt de stroom echt goed los.

De verwachtingen van de analisten zijn allesbehalve hooggespannen, ze hebben hun prognoses fors teruggeschroefd. Dat betekent dat het makkelijker wordt om de vooruitzichten te kloppen. Daardoor zou er ruimte vrijkomen voor een verdere stijging van de beurskoersen.

Maandag heeft Alcoa het seizoen van de Amerikaanse bedrijfsresultaten op gang geschoten, het is nu wachten op de volgende cijfers. Vrijdag is het de beurt aan de banken JP Morgan Chase en Wells Fargo om met cijfers te komen, vanaf volgende week komt de stroom echt goed los. De verwachtingen van de analisten zijn allesbehalve hooggespannen, ze hebben hun prognoses fors teruggeschroefd. Dat betekent dat het makkelijker wordt om de vooruitzichten te kloppen. Daardoor zou er ruimte vrijkomen voor een verdere stijging van de beurskoersen.