KBC Securities heeft het advies voor BIP verlaagd van 'accumulate' naar 'houden'. 2008 was zonder meer een slecht jaar voor dit bedrijf.

Naar aanleiding van de overname van Corismo handhaaft Bank Degroof het koopadvies voor IRIS.

Barco maakte vanmorgen zwakke resultaten bekend. Het bedrijf ziet zijn CEO vertrekken en schrapt het dividend. KBC Securities heeft slechts een neutraal advies.

Galapagos kondigde vandaag aan dat het bedrijf de alliantie in antibiotica en antivirale middelen met GlaxoSmithKline (GSK) heeft uitgebreid met drie extra targets van GSK. Voor deze uitbreiding ontvangt Galapagos een €2 miljoen betaling van GSK. KBC Securities blijft het aandeel accumuleren.

KBC Securities heeft het advies voor BIP verlaagd van 'accumulate' naar 'houden'. 2008 was zonder meer een slecht jaar voor dit bedrijf. Naar aanleiding van de overname van Corismo handhaaft Bank Degroof het koopadvies voor IRIS.Barco maakte vanmorgen zwakke resultaten bekend. Het bedrijf ziet zijn CEO vertrekken en schrapt het dividend. KBC Securities heeft slechts een neutraal advies. Galapagos kondigde vandaag aan dat het bedrijf de alliantie in antibiotica en antivirale middelen met GlaxoSmithKline (GSK) heeft uitgebreid met drie extra targets van GSK. Voor deze uitbreiding ontvangt Galapagos een €2 miljoen betaling van GSK. KBC Securities blijft het aandeel accumuleren.