Op 27 november 2013 beschikte Econocom over 6.014.892 eigen aandelen, goed voor 5,34 % van het kapitaal.

Bovendien behoudt de groep zich het recht voor om haar plan van inkoop van eigen aandelen tot aan de Algemene Vergadering voort te zetten.

Deze vernietiging zal leiden tot een toename van de winst per aandeel .

Met deze transactie zet Econocom haar beleid tot teruggave aan de aandeelhouders voort. Ter herinnering, in 2012 vernietigde de vennootschap al bijna 8 % van haar aandelen in omloop en in 2013 keerde ze een dividend van € 0,10 per aandeel uit.

De uitnodiging voor de Algemene Vergadering, met vermelding van de agenda, de voorstellen van besluiten en de formaliteiten tot deelname, is beschikbaar op de website van Econocom: www.econocom.com.

Op 27 november 2013 beschikte Econocom over 6.014.892 eigen aandelen, goed voor 5,34 % van het kapitaal. Bovendien behoudt de groep zich het recht voor om haar plan van inkoop van eigen aandelen tot aan de Algemene Vergadering voort te zetten. Deze vernietiging zal leiden tot een toename van de winst per aandeel . Met deze transactie zet Econocom haar beleid tot teruggave aan de aandeelhouders voort. Ter herinnering, in 2012 vernietigde de vennootschap al bijna 8 % van haar aandelen in omloop en in 2013 keerde ze een dividend van € 0,10 per aandeel uit. De uitnodiging voor de Algemene Vergadering, met vermelding van de agenda, de voorstellen van besluiten en de formaliteiten tot deelname, is beschikbaar op de website van Econocom: www.econocom.com.