Volgens Armstrong is het voorstel duidelijk ontsproten aan het brein van de Franse president François Hollande. Het is weliswaar het Internationaal Monetair Fonds dat er mee uitpakte, maar deze organisatie staat onmiskenbaar onder Franse invloed.

De huidige voorzitter is Christine Lagarde, haar voorganger was niemand minder dan Strauss-Kahn. Armstrong spreekt van een marxistisch Frans complot er op gericht om een bancair systeem te redden dat ze zelf om zeep hebben geholpen door alle noodzakelijke reorganisatiemaatregelen voor zich uit te schuiven.

Volgens Armstrong is het voorstel duidelijk ontsproten aan het brein van de Franse president François Hollande. Het is weliswaar het Internationaal Monetair Fonds dat er mee uitpakte, maar deze organisatie staat onmiskenbaar onder Franse invloed. De huidige voorzitter is Christine Lagarde, haar voorganger was niemand minder dan Strauss-Kahn. Armstrong spreekt van een marxistisch Frans complot er op gericht om een bancair systeem te redden dat ze zelf om zeep hebben geholpen door alle noodzakelijke reorganisatiemaatregelen voor zich uit te schuiven.