Niemand wou dezelfde fouten maken die destijds werden gemaakt, maar inmiddels is de spanning op de valutamarkten toch weer hoog opgelopen. Japan heeft de toon gezet door de waarde van de yen te laten dalen, andere landen willen dit voorbeeld maar al te graag volgen.

Het Brits pond is bijna op kousenvoeten met bijna een kwart gedaald, want volgens valutaspecialisten vooral aantoont dat het pond op de internationale valutamarkten niet meer zo belangrijk is. Bij de meeste andere valuta's was er tot voor kort echter niet zo veel veranderd, maar nu lijkt het opbod om de goedkoopste munt te krijgen volop te zijn losgebarsten.

Niemand wou dezelfde fouten maken die destijds werden gemaakt, maar inmiddels is de spanning op de valutamarkten toch weer hoog opgelopen. Japan heeft de toon gezet door de waarde van de yen te laten dalen, andere landen willen dit voorbeeld maar al te graag volgen. Het Brits pond is bijna op kousenvoeten met bijna een kwart gedaald, want volgens valutaspecialisten vooral aantoont dat het pond op de internationale valutamarkten niet meer zo belangrijk is. Bij de meeste andere valuta's was er tot voor kort echter niet zo veel veranderd, maar nu lijkt het opbod om de goedkoopste munt te krijgen volop te zijn losgebarsten.