De Rus zou bovendien graag zien dat de Europese Unie maatregelen treft om banken en bedrijven te ondersteunen, kwestie van de economische groei veilig te stellen. De Russische regering zou op haar beurt meer moeten investeren in infrastructuur om die groei te ondersteunen.

De voorraden aan aluminium zijn fors opgelopen, volgens Deripaska puilen de warenhuizen momenteel uit. Rusal, dat enkele maanden geleden een verlies van 55 miljoen dollar over het boekjaar 2012 aankondigde, zal de productie van aluminium tegen het einde van dit jaar met 300.000 ton reduceren.

De Rus zou bovendien graag zien dat de Europese Unie maatregelen treft om banken en bedrijven te ondersteunen, kwestie van de economische groei veilig te stellen. De Russische regering zou op haar beurt meer moeten investeren in infrastructuur om die groei te ondersteunen. De voorraden aan aluminium zijn fors opgelopen, volgens Deripaska puilen de warenhuizen momenteel uit. Rusal, dat enkele maanden geleden een verlies van 55 miljoen dollar over het boekjaar 2012 aankondigde, zal de productie van aluminium tegen het einde van dit jaar met 300.000 ton reduceren.