"Wij hebben het genoegen om een verbeterde autonome opbrengstengroei in het vierde kwartaal aan te kondigen in het bijzonder dankzij positieve volumegroei bij Delhaize America. Food Lion boekte positieve volume-, transactie- en vergelijkbare omzetgroei voor het kwartaal en boekte hierbij het beste kwartaalresultaat sinds 2006."

Beckers vervolgde: "Als resultaat van onze discipline inzake kostenbeheersing en kapitaalsallocatie, genereerden we in 2012 een vrije kasstroom van meer dan €600 miljoen, en overschreden hiermee onze oorspronkelijke doelstelling van €500 miljoen. Deze sterke kasstroom geeft ons de mogelijkheid om onze herpositioneringsinspanningen voort te zetten, ons winkelnetwerk te versterken en onze balans verder te versterken. Onze voorlopige, niet-geauditeerde onderliggende operationele winst ligt binnen de verwachtingen die in mei 2012 werden afgegeven".

"Wij hebben het genoegen om een verbeterde autonome opbrengstengroei in het vierde kwartaal aan te kondigen in het bijzonder dankzij positieve volumegroei bij Delhaize America. Food Lion boekte positieve volume-, transactie- en vergelijkbare omzetgroei voor het kwartaal en boekte hierbij het beste kwartaalresultaat sinds 2006." Beckers vervolgde: "Als resultaat van onze discipline inzake kostenbeheersing en kapitaalsallocatie, genereerden we in 2012 een vrije kasstroom van meer dan €600 miljoen, en overschreden hiermee onze oorspronkelijke doelstelling van €500 miljoen. Deze sterke kasstroom geeft ons de mogelijkheid om onze herpositioneringsinspanningen voort te zetten, ons winkelnetwerk te versterken en onze balans verder te versterken. Onze voorlopige, niet-geauditeerde onderliggende operationele winst ligt binnen de verwachtingen die in mei 2012 werden afgegeven".